Bedrijfspresentatie Comit tijdens BNI bijeenkomst in Hoogstraten

Vorige donderdag (13/06), was het onze beurt. Wij hebben onze bedrijfspresentatie gegeven aan +- 30 ondernemers tijdens de wekelijkse BNI bijeenkomst in Hoogstraten. Hierin focusten we ons op het ‘managed services’ aspect. Zo kwam onder meer aan het bod hoe Comit uw bedrijf kan helpen om uw IT (terug) onder controle te krijgen en hoe uw onderneming en uw medewerkers hier baat uit halen. We sommen daarom graag een paar van deze voordelen voor u op.

Voordelen managed services:

 1. Complete ontzorging: Comit is uw centraal aanspreekpunt
 2. Productiviteit verhogen: Focus uzelf en uw medewerkers op uw corebusiness
 3. Flexibiteit creëren: een doordacht IT beleid zorgt ervoor dat uw bedrijf kan schakelen in elke situatie
 4. Voorspelbare kosten: Voor een vaste prijs per maand komt u niet voor verassingen te staan.

Verder gedurende de presentatie hebben we toegelicht hoe wij te werk gaan. Samen met u kijken we naar da manier waarop er momenteel wordt gewerkt en wat het beoogde resultaat is. We gaan stap voor stap samen door het huidige IT beleid en bespreken samen met de klant wat de next-steps zijn om het beoogde resultaat te benaderen.

In onze korte – maar krachtige – presentatie hebben we ook even de focus verlegd naar wat er momenteel in ons managed service aanbod zit. We zetten even de key features voor u op een rij:

 • Managed antivirus
 • Managed Antispam
 • Managed backup
 • Monitoring van systemen
 • Remote control
 • Patchmanagement
 • Implementatie van geautomatiseerde opdrachten

Heeft uw bedrijf ook nood aan een extra paar IT ogen? Of hebt u interesse in een vrijblijvend gesprek om eens samen te kijken of uw huidige werkwijze nog voldoet aan de hedendaagse standaarden? Neem dan zeker contact op via ons contactformulier, via mail (info@comit-it.be) of telefonisch via: 03 664 20 33.